DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

AROMATIČNE VRTNICE

četrtek, 31. maj 2018 14.27.00 Europe/Ljubljana

Morda pa je med vsemi najpomembnejša ena sama: vrtnica s svojimi žametnimi cvetnimi lističi in omamnim vonjem - VRTNICA, ki je simbol ljubezni. Naj diši tudi vam.

Preberi
Komentarji | Kategorije: Aromatična kuhinja Naravna darila EMMA

ČUDOVITA REGRATOVA "KAVA"

petek, 13. april 2018 12.27.00 Europe/Ljubljana

Seveda ne vsebuje kofeina, je pa čudovit kavni nadomestek in v njej uživajo tudi otroci.

Preberi
Komentarji | Kategorije: Aromatična kuhinja Petra Demšar