DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. OSEBNI PREVZEM NE BO MOGOČ V MESECU FEBRUARJU 2020. Ekipa EMMA

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Čemažev pesto

Razpoložljivost: Na zalogi

3,50 €
Okusite ostrino in okus svežega slovenskega čemaža.

Podrobnosti

Domači čemažev pesto je zagotovo kralj med pesti. Pristen, oster in neverjetno divji okus po česnu bo obudil vse vaše gurmanske čute. Čemažev pesto dodajte v namaz, na solato, k testeninam, krompirju, mesu. Kamorkoli ga boste dodali bo izvrstno obogatil in nadgradil osnovni okus jedi.

100% domači čemažev pesto
BREZ dodanih arom
BREZ ojačevalcev okusa
BREZ konzervansov
BREZ ostalih umetnih dodatkov

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Sestavine: čemaž, ekstra deviško oljčno olje, morska sol z geografskim poreklom iz Pirana.
Volumen 100 ml
Spol Vseeno
Tip kože Normalna

Čemažev pesto

EUR

3,50 €

0