DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Delavnice

Vabljeni na čudovite delavnice, kjer bomo združili moč zdravilnih zelišč z ročnimi spretnostmi in dovršenimi recepturami. Popeljali vas bomo iz napornega vsakdanjika v čudoviti svet aromaterapije, zeliščarstva in ročnega ustvarjanja. Vsi izdelki, ki jih boste pripravili, bodo izdelani s tehtno izbiro sestavin, z ljubeznijo in predanostjo ter bodo tako nekaj najboljšega za vas in vaše zdravje.

Ustvarjalne delavnice so namenjene prav vsakomur, ki se želi osamosvojiti od komercialne kozmetike, osvojiti nova znanja, razvijati ideje in svojo kreativnost. Potrudili se bomo, da se boste pri nas dobro počutili, domov pa odnesli kakovostne izdelke, ki jih boste sami izdelali, novo znanje, nove vezi in lepe spomine.

V primeru, da želite organizirati delavnico za skupino v vašem kraju (društva, šole, dekliščine...), nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti.

Kontakt: E-pošta: info@naravna-darila.si, Tel: 01/568-65-15 ali GSM: 041/721-528.

Galerija slik

Ustvarjalne delavnice pri EMMI