Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Darilni bon EMMA

Razpoložljivost: Na zalogi

40,00 €

Bodite izvirni in podarite iz srca ... podarite darilni bon EMMA!

Podrobnosti

Darilni bon EMMA pomeni, da želimo obdariti ne samo naravno, temveč predvsem uporabno. Lično oblikovan darilni bon EMMA in pester izbor izdelkov iz našega programa so zagotovilo, da bo darilni bon EMMA razveselil prav vsakogar. Za ustvarjalne in novega znanja željne obdarjence pa podarite kar darilni bon v vrednosti izbrane ustvarjalne delavnice. Zadovoljstvo in veselje sta zagotovljena!
Dodatne informacije

Sestavine Darilni bon EMMA, lična ovojnica, kapljica eteričnega olja in katalog izdelkov/delavnic Naravna darila EMMA.

Darilni bon EMMA

EUR

40,00 €

0