DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Kozmetika EMMA

Kozmetika EMMA

Naravna zeliščna kozmetika EMMA predstavlja najboljši približek receptom naših babic, hkrati pa je nadgrajena z izbranimi, najnovejšimi aktivnimi učinkovinami.

Vsebuje:

- Bogate zeliščne izvlečke rastlinskega izvora;

- Naravna rastlinska olja in hranljiva masla;

- 100% naravna eterična olja in

- Izbrane aktivne učinkovine.

Kozmetični izdelki EMMA so primerni za vse vrste kože, imajo čudovito sposobnost vlaženja, poživljanja in regeneriranja. Narejeni so iz najbolj hranljivih in lepotilnih naravnih sestavin za nego kože, ki so veliko bolj učinkovite kot ceneni termično obdelani in sintetični pripravki.

Privoščite si najboljše iz narave!

Kozmetika EMMA