DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Naravna mila

Naravna mila EMMA so ročno izdelana v mini serijah iz domačih zeliščnih izvlečkov (maceratov), rastlinskih olj in masel, 100% naravnih eteričnih olj in ostalih naravnih dodatkov. Mila so izdelana izključno po tradicionalnem hladnem postopku, ki v milu zaradi nizke temperature izdelave, ohranja prvovrstno kakovost vhodnih sestavin in naravno tvorjen rastlinski glicerin.
 
V nasprotju s komercialnimi mili se domača kakovostna trda mila danes upravičeno uvrščajo v kategorijo luksuznih izdelkov. Že po prvi uporabi namreč ugotoviš, da je koža po negi čista, navlažena in voljna. 

naravna-mila-emma

 

Mreža  Seznam 
Mreža  Seznam