Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Naravna mila

Naravna mila EMMA so ročno izdelana v mini serijah iz domačih zeliščnih izvlečkov (maceratov), rastlinskih olj in masel, 100% naravnih eteričnih olj in ostalih naravnih dodatkov. Mila so izdelana izključno po tradicionalnem hladnem postopku, ki v milu zaradi nizke temperature izdelave, ohranja prvovrstno kakovost vhodnih sestavin in naravno tvorjen rastlinski glicerin.
 
V nasprotju s komercialnimi mili se domača kakovostna trda mila danes upravičeno uvrščajo v kategorijo luksuznih izdelkov. Že po prvi uporabi namreč ugotoviš, da je koža po negi čista, navlažena in voljna. 

naravna-mila-emma

 

Mreža  Seznam 
Mreža  Seznam