DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Šamponi in balzami

Šamponi in balzami

Odkrijte naše aromatične šamponske ploščice, ki vas bodo zagotovo navdušile! Odlikujejo jih:

- EDINSTVENA OBLIKA (vsaka je rožno izdelana v obliki gumba za srečo)

- ENOSTAVNA UPORABA (nanesite jo neposredno na mokre lase, dobro spenite in temeljito izperite. Naknadna uporaba balzama ni potrebna)

- ORGANSKE SESTAVINE (naravna penilna sredstva, brez konzervansov, rastlinska olja, ekstrakti in 100% naravna eterična olja)

- VAROVANJE OKOLJA (možnost recikliranja embalaže, brez petrokemičnih sestavin, parabenov)

Mreža  Seznam 
Mreža  Seznam