DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Zeliščna sol

Razpoložljivost: Na zalogi

3,50 €
Prvovrstna slovenska sol z izbranimi zelišči.

Podrobnosti

Zeliščna sol je pripravljena iz najboljše slovenske soli z geografskim poreklom iz Pirana in iz kombinacije ročno nabranih in skrbno posušenih zelišč. Prvovrstna zeliščna sol z izjemnim aromatičnim okusom je namenjena za obogatitev okusa juh, solat, omak, zelenjave, rib in mesnih jedi.

100% domača zeliščna sol
BREZ dodanih arom
BREZ ojačevalcev okusa
BREZ konzervansov
BREZ ostalih umetnih dodatkov

Opomba: Sestava zeliščne soli se lahko v manjši meri prilagaja, vendar pa se osnovne lastnosti zeliščne mešanice ohranjajo.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Sestavine: morska sol z geografskim poreklom iz Pirana, peteršilj, drobnjak, rožmarin, majaron, timijan, luštrek, žafranika, modri glavinec.
Volumen 100 ml

Kupci tega izdelka so izbirali tudi med

Zeliščna sol

EUR

3,50 €

0