DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. OSEBNI PREVZEM NE BO MOGOČ V MESECU FEBRUARJU 2020. Ekipa EMMA

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Lesena piščalka

Razpoložljivost: Na zalogi

6,00 €
Ročno izdelana lesena piščalka.

Podrobnosti

Ročno izdelana lesena piščalka je zagotovo spomin na našo mladost. Je odlično osebno darilo za naše najmlajše in vse mlade po srcu. Piščalka ima en ton in je neuglašena.

Dimenzija: 8,5 x 1,4 cm (dolžina x širina)

Opomba: Lesena piščalka je ročno izdelan unikat, zaradi tega se piščalke med seboj razlikujejo po barvi in strukturi lesa.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vsebnost: slovenski ali eksotični les.

Lesena piščalka

EUR

6,00 €

0