Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Mavrična marmelada SIVKA, mala

Razpoložljivost: Na zalogi

2,50 €
Aromatična marmelada z modro vijoličnimi sivkinimi cvetovi.

Podrobnosti

Omamna aroma sivke ne navdušuje le kot dišava, ampak vam bo poletje in morje pričarala tudi v kozarcu domače sivkine marmelade. Modro vijolični cvetovi sivke marmelado naredijo za resnično nekaj posebnega, saj obogatijo še tako preprost sadež.

Domačo sivkino marmelado kuhamo izključno iz lastnih ročno nabranih neškropljenih cvetov prave sivke (kemotip Lavandula Angustifolia), sadje nabiramo na domačem vrtu ali kupimo pri lokalnem kmetu. Sivkino marmelado odlikuje visok delež sivkinih cvetov, katerih okus vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Privoščite si jo kot dobro stran kruha ali pa jo dodajte na vašo najljubšo sladico. 


100% domača marmelada s sivko
BREZ dodanih arom
BREZ ojačevalcev okusa
BREZ ostalih umetnih dodatkov.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine

Marmelada SIVKA - MARELICA:
Sestavine: marelice, želirni sladkor - 40% (sladkor, citronska kislina, jabolčni pektin, rastlinsko olje), cvetovi sivke. BREZ KONZERVANSOV!

Marmelada SIVKA - KUTINA:
Sestavine: kutine, želirni sladkor - 40% (sladkor, citronska kislina, jabolčni pektin, rastlinsko olje), cvetovi sivke. BREZ KONZERVANSOV!

Marmelada SIVKA - SLIVA:
Sestavine: slive, želirni sladkor - 40% (sladkor, citronska kislina, jabolčni pektin, rastlinsko olje), cvetovi sivke. BREZ KONZERVANSOV!

Opomba: Poslali vam bomo izdelek, ki je trenutno na zalogi (sivka mešana z marelico, kutino ali slivo). Zaloga je odvisna od letine in količine izdelane marmelade. Vsekakor pa lahko napišete katero vrsto bi želeli. V kolikor je ne bo več na zalogi, vas bomo o tem obvestili in ponudili drugo.

Volumen 40 ml

Mavrična marmelada SIVKA, mala

EUR

2,50 €

0