DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Mediji o nas

REVIJA ZARJA: Članek "Domača poletna kozmetika" (poglej PDF članek)

RTV SLO: Oddaja Dobro jutro - Izdelovanje naravnih dišečih sveč (prispevek se začne takoj na začetku): http://ava.rtvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.174310398/

REVIJA PODJETNIK - Članek o naših začetkih: http://www.podjetnik.si/clanek/naravno-je-zdravo-20110404

NET TV: Utrinki iz oddaja Poletne melodije

NET TV: Naravna darila EMMA

REVIJA JANA: Članek "Bi si izdelali sami svojo kozmetiko?

REVIJA JANA - Naravna darila EMMA

RTV SLO: ODDAJA EKOUTRINKI Z MOJCO MAVEC

RTV SLO - Naravna darila EMMA