DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Nož za zajtrk

Razpoložljivost: Na zalogi

6,50 €
Ročno izdelano nož za čudovite zajtrke.

Podrobnosti

Unikaten ročno izdelan nož iz slovenskega oljčnega lesa. Odličen za družinske jutranje zajtrke. Uporabljamo ga za mazanje namazov, paštet, sirov, masla...

IZVIREN SLOVENSKI IZDELEK:
- Vrsta lesa: OLJKA
- Okvirna dimenzija: 2,5 x 21 cm (širina x višina)
- Gladek svetleč premaz
- Ročno obdelan, zbrušen in zaključen

Opomba: Leseni izdelek je ročno izdelan unikaten izdelek, zaradi tega se izdelki med seboj razlikujejo po barvni strukturi lesa in tudi dimenzije so okvirne. V kolikor želite sami izbrati izdelek vas vabimo, da se oglasite v naši delavnici (Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad).

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vrsta lesa: SLOVENSKA OLJKA

Kupci tega izdelka so izbirali tudi med

Nož za zajtrk

EUR

6,50 €

0