DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. OSEBNI PREVZEM NE BO MOGOČ V MESECU FEBRUARJU 2020. Ekipa EMMA

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Orehova piščalka

Razpoložljivost: Na zalogi

6,50 €
Ročno izdelana piščal, za tiste ki cenijo tradicijo.

Podrobnosti

Ročno izdelana slovenska piščalka iz orehovega jedrca je zagotovo posebnost med piščalkami. Je del naše preteklosti in je namenjena našim otrokom in vsem, ki se počutite mladostni, veseli in razigrani. Orehova piščalka je zagotovo tudi svojevrstni modni dodatek. Nosimo jo okoli vratu kot unikatno verižico. Piščalka ima en ton in je neuglašena.

Namig:
- na leseni del nakapajte izbrano eterično olje in skozi ves dan uživajte v trenutkih aromaterapije.

Opomba: Orehova piščalka je ročno izdelan unikat, zaradi tega se piščalke med seboj malenkostno razlikujejo. V kolikor želite piščalko izbrati sami se lahko oglasite v našem razstavnem prostoru ali nam pišite in poslali vam bomo sliko trenutne zaloge.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vsebnost: slovenski les, orehova lupina, vrvica.

Orehova piščalka

EUR

6,50 €

0