Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Podstavek za milo BAMBUS

Razpoložljivost: Na zalogi

6,50 €
Ročno izdelan podstavek za naravno milo EMMA.

Podrobnosti

Unikaten ročno izdelan podstavek za milo iz bambusovega lesa. Preprost, uporaben in hkrati dekorativen izdelek za v vsako kopalnico.

IZVIREN SLOVENSKI IZDELEK:
- Vrsta lesa: BAMBUS
- Okvirna dimenzija: 11 x 7 cm
- Gladek matiran premaz
- Ročno obdelan, zbrušen in zaključen

Na podlagi izdelanega strokovnega mnenja komisije pri Obrtni zbornici Slovenije, izdelki iz lesa štejejo za izdelke slovenske umetnostne obrti in nosijo certifikat Rokodelstva Slovenije št. 6878-06/10.

Opomba: Leseni izdelek je ročno izdelan unikaten izdelek, zaradi tega se izdelki med seboj razlikujejo po barvni strukturi lesa in tudi dimenzije so okvirne. V kolikor želite sami izbrati izdelek vas vabimo, da se oglasite v naši delavnici (Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad).

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Ne

Podstavek za milo BAMBUS

EUR

6,50 €

0