DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Strošek poštnine

POŠTNINA ŽE OD 1,90€ DALJE IN POVSEM BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 59€.

 

Stroški pakiranja in dostave so sledeči (velja za področje Slovenije):

Zanesljiva dostava pošiljk EMMA

Znesek naročila:

Strošek dostave in pakiranja:

do 29,00 EUR

3,90 EUR

od 29,01 EUR do 49,00 EUR

2,90 EUR

od 49,01 EUR do 59,00 EUR

1,90 EUR

od 59,01 EUR naprej

BREZPLAČNO

Ko vam kurir dostavne službe dostavi pošiljko, mu lahko plačate z gotovino ali bančno kartico, v kolikor ste izbrali način plačila z gotovino ob prevzemu (dodatno se plača tudi provizija dostavni službi za storitev plačila po povzetju, v višini okoli 1,2€). Za višino provizije pri plačilu z bančnim nakazilom, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.

V primeru, da ob dostavi na izbran naslov, ne boste dosegljivi, bo naša dostavna služba paket pustila v najbližji paketni trgovini (ali pošti), v kateri paket lahko prevzamete sami, osebno (poštno ležeče). Seznam paketnih trgovin (Parcel Shop) najdete s klikom TUKAJ, seznam poštnih poslovalnic pa s klikom TUKAJ.

OSEBNI PREVZEM

Vsak četrtek med 10. in 18. uro lahko osebno prevzamete naročene izdelke v našem razstavnem prostoru (lokacija>>>). Pri nas lahko izdelke tudi preizkusite in se z nami posvetujete. Surovine za izdelavo kozmetike in embalažo je obvezno potrebno predhodno naročiti preko spletne trgovine, e-pošte ali sms sporočila. Veseli bomo vašega obiska ;-).