Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Šentjanževka cvet

Razpoložljivost: Na zalogi

4,50 €
Naravno sušeni ekološki cvetovi šentjanževke.

Podrobnosti

Naravno sušeni ekološki cvetovi šentjanževke.

Priprava:
Cvetove lahko uporabite za pripravo šentjanževega oljnega izvlečka oziroma macerata. V 450g kozarec napolnite cvetove šentjanževke in prelijte z izbranim hladno stisnjenim, nerafiniranim oljem. Kozarec postavite na senčno mesto in na sobno temperaturo. Kozarec na vsake dva do tri dni pretresite. Po enem mesecu olje precedite in uporabite za nego kože oziroma za izdelavo šentjanževih kozmetičnih izdelkov.

Uporaba:
Bogat oljni izvleček šentjanževke uporabljamo pri raznih poškodbah in vnetjih na koži, mišičnih bolečinah, blažjih opeklinah. Olje je odlično za nego opečene kože (po sončenju).

OPOZORILO:
Zaradi hipericina v šentjanževem olju priporočamo, da po nanosu olja kože ne izpostavljate soncu.

Dodatne informacije

Sestavine Posušeni cvetovi šentjanževke.
Teža 40 g
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Šentjanževka cvet

EUR

4,50 €

0