Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Sivkin mošnjiček

Razpoložljivost: Na zalogi

2,50 €
Aromatična vrečka polnjena s 100% ekološko sivko.

Podrobnosti

Čudovita vrečka v sivkini barvi, polnjena s cvetovi 100% ekološke sivke (Sivka - Lavandula Angustifolia ali Lavandula x Hybrida).

Uporaba:
- V omarah z oblačili. Njen vonj odganja mole. Sivkin mošnjiček vsake toliko časa dobro pregnetite med dlanmi, saj s tem okrepite njen vonj.
- V avtu namesto močnih sintetičnih dišav.
- Na nočni omarici ali v prevleki od blazine - za umiritev in lepši spanec.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vsebnost: organza vrečka dimenzija 8 x 10 cm, sivkini cvetovi.
Spol Vseeno
Tip kože Normalna

Sivkin mošnjiček

EUR

2,50 €

0