DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Sivkin mošnjiček

Razpoložljivost: Na zalogi

2,50 €
Aromatična vrečka polnjena s 100% ekološko sivko.

Podrobnosti

Čudovita vrečka v sivkini barvi, polnjena s cvetovi 100% ekološke sivke (Sivka - Lavandula Angustifolia ali Lavandula x Hybrida).

Uporaba:
- V omarah z oblačili. Njen vonj odganja mole. Sivkin mošnjiček vsake toliko časa dobro pregnetite med dlanmi, saj s tem okrepite njen vonj.
- V avtu namesto močnih sintetičnih dišav.
- Na nočni omarici ali v prevleki od blazine - za umiritev in lepši spanec.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vsebnost: organza vrečka dimenzija 8 x 10 cm, sivkini cvetovi.
Spol Vseeno
Tip kože Normalna

Sivkin mošnjiček

EUR

2,50 €

0