DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. ZAPRTI SMO MED 23.10.2019 IN 05.11.2019. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Stekleni lonček Amber 60ml

Razpoložljivost: Na zalogi

1,50 €
Steklen lonček za obstojnost in svežino domače kozmetike.

Podrobnosti

Steklen lonček temno rjave barve za optimalno shranjevanje kozmetičnih izdelkov: masel, krem, mazil, losjonov, balzamov, dezodorantov. Steklen lonček je v kompletu s črnim UREA pokrovčkom s KPDC tesnilom.

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Stekleni lonček Amber 60ml

EUR

1,50 €

0