Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

TERJAK, domača marmelada iz bezgovih jagod

Razpoložljivost: Na zalogi

4,00 €
Domača marmelada iz črnih bezgovih jagod.

Podrobnosti

Zagotovo ste že slišali, da je bezeg prava vitaminska bomba narave. V preteklosti so bezgov sok iz plodov ali marmelado dajali bolnikom pri vročičnih obolenjih zaradi osvežujočega okusa in velike količine vitaminov. Z istim namenom smo marmelado pripravili tudi mi. Za piko na i smo ji dodali še dve nepogrešljivi začimbi: cimet in ingver. Čudovito zapolnita okus bezgovih jagod in ustvarita resnično posebno in nadvse okusno marmelado.

Bezgove jagode naberemo na domačem vrtu in jih ročno očistimo. Privoščite si jo kot dobro stran kruha ali pa jo dodajte v topel čaj in si pripravite okusen napitek. 

100% domača marmelada iz bezgovih jagod
BREZ dodanih arom
BREZ ojačevalcev okusa
BREZ ostalih umetnih dodatkov.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine

Bezgove jagode, želirni sladkor - 40% (sladkor, citronska kislina, jabolčni pektin, rastlinsko olje), cimet, ingver, citronska kislina.

Volumen 100 ml

TERJAK, domača marmelada iz bezgovih jagod

EUR

4,00 €

0