DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. ZAPRTI SMO MED 23.10.2019 IN 05.11.2019. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Leseni podstavki za šampone

Razpoložljivost: Na zalogi

5,50 €
Unikatni leseni podstavki v obliki gumba za trde šampone (in za srečo;-).

Podrobnosti

Ročno izdelani leseni podstavki v obliki gumba za šamponske ploščice EMMA. Vsak je drugačen, vsak je poseben, vsak je unikaten.
 
- Vrsta lesa: SLOVENSKI OREH (lahko tudi JABLANA, ČEŠNJA ali drugo)
- Okvirna dimenzija: premer 7cm, višina 1,5cm
- Gladek matiran premaz
- Estetski dodatek vsake kopalnice
- Ročno obdelani, zbrušeni in zaključeni
 
Navodila za vzdrževanje:
- Lesene podstavke vsaj dvakrat letno namažite z lanenim ali mineralnim oljem. S tem preprečite, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnete meden sijaj. Po potrebi lahko postopek ponovite tudi večkrat.  
- Lesenih podstavkov ne pomivajte v pomivalnem stroju in ne pustite, da stojijo v vodi.
- Lesene podstavke pomijte z blagim praškom za posodo in vodo ter obrišite s suho krpo.
 
Opomba: Leseni podstavki so ročno izdelani unikati. Izdelki se med seboj razlikujejo po barvni strukturi lesa, obliki in tudi dimenzije so okvirne. V kolikor želite sami izbrati podstavek vas vabimo, da se oglasite v naši delavnici (Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad) ali nam pišite in poslali vam bomo sliko trenutne zaloge.
 
- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vrsta lesa: SLOVENSKI OREH (lahko tudi JABLANA, ČEŠNJA ali drugo).

Leseni podstavki za šampone

EUR

5,50 €

0