Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Leseni podstavki za šampone

Razpoložljivost: Na zalogi

5,50 €
Unikatni leseni podstavki v obliki gumba za trde šampone (in za srečo;-).

Podrobnosti

Ročno izdelani leseni podstavki v obliki gumba za šamponske ploščice EMMA. Vsak je drugačen, vsak je poseben, vsak je unikaten.
 
- Vrsta lesa: SLOVENSKI OREH (lahko tudi JABLANA, ČEŠNJA ali drugo)
- Okvirna dimenzija: premer 7cm, višina 1,5cm
- Gladek matiran premaz
- Estetski dodatek vsake kopalnice
- Ročno obdelani, zbrušeni in zaključeni
 
Navodila za vzdrževanje:
- Lesene podstavke vsaj dvakrat letno namažite z lanenim ali mineralnim oljem. S tem preprečite, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnete meden sijaj. Po potrebi lahko postopek ponovite tudi večkrat.  
- Lesenih podstavkov ne pomivajte v pomivalnem stroju in ne pustite, da stojijo v vodi.
- Lesene podstavke pomijte z blagim praškom za posodo in vodo ter obrišite s suho krpo.
 
Opomba: Leseni podstavki so ročno izdelani unikati. Izdelki se med seboj razlikujejo po barvni strukturi lesa, obliki in tudi dimenzije so okvirne. V kolikor želite sami izbrati podstavek vas vabimo, da se oglasite v naši delavnici (Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad) ali nam pišite in poslali vam bomo sliko trenutne zaloge.
 
- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vrsta lesa: SLOVENSKI OREH (lahko tudi JABLANA, ČEŠNJA ali drugo).

Leseni podstavki za šampone

EUR

5,50 €

0