DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. OSEBNI PREVZEM NE BO MOGOČ V MESECU FEBRUARJU 2020. Ekipa EMMA

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Hialuronska kislina

Razpoložljivost: Na zalogi

5,50 €
Vrhunska vlažilna učinkovina s pomlajevalnim (anti-age) učinkom.

Podrobnosti

INCI: Sodium Hyaluronate
Hialuronska kislina je zagotovo ena izmed najboljših anti-age sestavin za nego naše kože. Najdemo jo v pregrešno dragih kremah in kozmetičnih izdelkih! Hialuronska kislina učinkovito pomaga ohranjati mladosten videz kože, saj lahko nase veže vode za kar tisočkrat svoje teže. Tako učinkovito navlaži kožo ter ji daje volumen, kar pomaga pri čudovitem, mlajšem videzu kože. Hialuronska kislina se najpogosteje uporablja kot izjemen vlažilec, saj kožo ne le navlaži, temveč vlažnost tudi pomaga vzdrževati.

Hialuronska kislina ne draži kože in je primerna tudi za tiste z občutljivo kožo. Molekula hialuronske kisline je dovolj velika, da ne prodre globoko v kožo, temveč ostane blizu površine, kjer vlaži zgornje plasti kože. Zaradi tega so njeni učinki hitro vidni: koža je mehkejša in bolj gladka, kar zmanjša tudi videz gubic.

UPORABA
0,1% do 3% teže vašega izdelka.
Priporočljiva uporaba je 1%, kar pomeni 1g na 100g.
Hialuronsko kislino (Hyaluronic Acid) lahko uporabite v vrsti izdelkov, najpogosteje se uporablja v izdelkih za obraz: kremah, losjonih, izdelkih za ustnice, ipd.

Hialuronska kislina je prašek, topen v vodi, netopna pa je v maščobah. Najbolje jo je uporabiti v vodni fazi ali v fazi ohlajanja.
Hialuronsko kislino hranite zaprto v hladilniku.

Opomba: ob nakupu prejmete navodila za pripravo hialuronske raztopine, ki jo lahko tudi samostojno dodajate v že pripravljene kreme in losjone.

Dodatne informacije

Sestavine INCI: Sodium Hyaluronate
Teža 1 g
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Hialuronska kislina

EUR

5,50 €

0