DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. OSEBNI PREVZEM NE BO MOGOČ V MESECU FEBRUARJU 2020. Ekipa EMMA

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Provitamin B5

Razpoložljivost: Na zalogi

4,50 €
D-Panthenol

Podrobnosti

INCI: Panthenol 75% (75% raztopina v vodi)

Provitamin B5 (d-panthenol) izjemno učinkovito zadržuje vlago, preprečuje vnetja, izboljšuje elastičnost in obnavlja poškodovano kožo. Uporablja se tudi v pripravkih za nego las, saj krepi, obnavlja, gosti in daje sijoč videz zdravih las.

Koncentracija: 2-5 % (temperatura pripravka pod 40oC).
Faza: C (ohlajevalna)
pH pripravka: 4 - 6

Dodatne informacije

Sestavine INCI: D-panthenol, Aqua
Volumen 10 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Provitamin B5

EUR

4,50 €

0