#EMMAostajaDOMA#   in vam podarja 10% popust na vsa naravna mila EMMA. Izdelke redno pošiljamo na vaš dom, osebni prevzem pa do nadaljnjega ni mogoč. Ostanite zdravi ;-).

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Kalup za milo, mali

Razpoložljivost: Na zalogi

50,00 €
Ročno izdelan kalup za vlivanje mila (les + kavčuk).

Podrobnosti

Ročno izdelan kalup za vlivanje milne mase. Kalup je sestavljen iz lesenega okvirja in kalupa iz kavčuka, kamor se vlije milna osnova.

Okvirna dimenzija končenga izdelka - mila (D*Š*V): 17 x 7,5 x 5cm
Teža končnega izdelka - mila: 700g (za izdelavo 6 kos 100g mil + ostanek)

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Kalup za milo, mali

EUR

50,00 €

0