Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Kalcijev karbonat, 250g

Razpoložljivost: Na zalogi

8,00 €
Sestavina za zobne paste, dekorativno kozmetiko in naravna čistila.

Podrobnosti

Kalcijev karbonat izdelujejo iz naravnega kalcita. V kozmetiki se pogosto uporablja v zobnih pastah, kot blagi abraziv in za zgoščevanje zobnih past. Predstavlja pa tudi osnovo za beli pigment v dekorativni kozmetiki. Odlično se obnese tudi v domačih čistilnih sredstvih: za čiščenje občutljivih površin (nerjaveče jeklo, marmor, keramične ploščice, srebrnina).

Kalcijev karbonat ni topen v vodi ali v olju. Koncetracijo prilagodite glede na učinek ali želeno teksturo.

Dodatne informacije

Sestavine INCI: Calcium carbonate
Teža 250 g
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Kalcijev karbonat, 250g

EUR

8,00 €

0