Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Naravna eterična olja

Eterična olja so v svoji naravni obliki najboljše, kar nam lahko ponudi narava, saj s svojemi opojnimi, lahko hlapljivimi snovmi že tisočletja blagodejno delujejo na človekovo počutje in razpoloženje. Vsa naravna eterična olja Eteris so kontroliranega porekla in rastlinskega izvora, pridelana iz različnih uporabnih delov rastlin. Uporabna so v aromaterapiji, za masaže, savne in za uporabo v kozmetiki. Eterična olja podjetje pridobiva neposredno od proizvajalcev z vsega sveta in od preverjenih dobaviteljev. Eterična olja Eteris veljajo za ena izmed najkakovostnejših, zato po njih posegajo številni profesionalni uporabniki (aromaterapevti, maserji, fizioterapevti, kozmetični saloni, centri dobrega počutja in zdravstveno osebje), odlično pa bodo poskrbela tudi za vas. Privoščite si zvrhano stekleničko čiste narave.

Mreža  Seznam 
Mreža  Seznam