Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Eterično olje CEDRA - BIO

Razpoložljivost: Na zalogi

6,80 €
Cedrus atlantica

Podrobnosti

INCI: Cedrus atlantica bark oil

100 % naravno eterično olje
Kakovost: Aromacert certifikat
Poreklo: Maroko
Botanično ime: Cedrus atlantica
Pridobivanje: parna destilacija lesa
Vonj: lesni, svež, zeliščni
Intenziteta vonja: visoka
Nota: nizka
Maksimalna koncentracija RIFM do 8 % (1 do maks. 16 kapljic na 10 ml)

Olje cedre se je že v davnini uporabljalo za kadilo, prav tako pa tudi kot eno glavnih sestavin za zaščito egipčanskih mumij. Še dandanes ga uporabljajo v tibetanskih templjih in v tibetanski medicini. Zaradi svojega specifičnega lesnega vonja je eterično olje cedre sestavina mnogih moških parfumov. V kozmetičnih izdelkih se cedra uporablja za čiščenje aknaste in pomirjanje občutljive kože. Blagodejno deluje na dihala in pomaga pri izkašljevanju. Eterično olje cedre je pogosta sestavina masažnih olj, v kopelih spodbuja prekrvavljenost telesa. Blag lesni vonj cedrovega olja krepi in pomirja, je tudi priljubljeno olje za meditacijo, saj vzpostavlja harmonijo in stabilizira energijo.

V mešanicah se dobro ujema z: Brin, Jasmin, Lavanda, Rožmarin, Cipresa, Neroli, Limona, Bergamotka, Mandarina …

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Volumen 10 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Eterično olje CEDRA - BIO

EUR

6,80 €

0