DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Eterično olje GERANIJA

Razpoložljivost: Na zalogi

10,30 €
Pelargonium graveolens

Podrobnosti

INCI: Pelargonium graveolens oil, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Limonene*, Farnesol*
(*Naravna sestavina eteričnega olja)

100 % naravno eterično olje
Kakovost: Aromacert certifikat
Poreklo: Egipt
Botanično ime: Pelargonium graveolens
Pridobivanje: parna destilacija listov in stebel
Vonj: cvetni
Intenziteta vonja: visoka
Nota: srednja
Maksimalna koncentracija RIFM do 10 % (1 do maks. 20 kapljic na 10 ml)

Eterično olje geranije ima tako širok razpon uporabe, da je v aromaterapiji poznano kot panaceja oz. vsestransko učinkovito olje. Je idealno olje za vzdrževanje telesnega ravnovesja, poznamo ga kot adaptogen – izboljša prilagoditev telesa na stres. Je eno pomembnejših olj za nego kože, tako nečiste kot občutljive in nagnjene k ekcemom ter luskavici. Ima prijeten vonj, s toplo srčno noto, nekoliko citronski in podoben vonju vrtnice. V prostoru ustvarja sveže, harmonično ozračje.

V mešanicah se dobro ujema z: Bazilika, Korenje, Cedra, Limona, Bergamotka, Lavanda, Sandalovina, Patchouli …

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Volumen 10 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Eterično olje GERANIJA

EUR

10,30 €

0