DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Eterično olje TIMIJAN

Razpoložljivost: Na zalogi

8,70 €
Thymus vulgaris

Podrobnosti

INCI: Thymus vulgaris oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*
(*Naravna sestavina eteričnega olja)

100 % naravno eterično olje
Kakovost: Aromacert certifikat
Poreklo: Španija
Botanično ime: Thymus vulgaris
Pridobivanje: parna destilacija listov in cvetočih vršičkov
Vonj: sladkast, zeliščni
Intenziteta vonja: visoka
Nota: nizka
Maksimalna priporočena koncentracija RIFM: 3% (1* do maks. 6* na 10 ml osnovnega olja)

Eterično olje timijana se v aromaterapevtskih mešanicah uporablja za razkuževanje zraka, saj zaradi visoke vsebnosti timola pomaga preprečevati okužbe, zlasti pri ponavljajočih kroničnih okužbah dihal s tem nam tudi pomaga krepiti odpornost telesa.

V mešanicah se dobro ujema z: Bergamotka, Bor, Lavanda, Rožmarin, Geranija, Limona, Grenivka, Mirta, Limonska trava, Verbena …

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Volumen 10 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Eterično olje TIMIJAN

EUR

8,70 €

0