DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Eterično olje VERBENA

Razpoložljivost: Na zalogi

6,90 €
Litsea cubeba

Podrobnosti

INCI: Litsea cubeba fruit oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Citronellol*
(*Naravna sestavina eteričnega olja)

100 % naravno eterično olje
Kakovost: Aromacert certifikat
Poreklo: Vietnam
Botanično ime: Litsea cubeba
Pridobivanje: parna destilacija jagod verbene
Vonj: citrusni, cvetni, sadni, sladkast
Intenziteta vonja: visoka
Nota: visoka
Maksimalna priporočena koncentracija RIFM: 8% (1* do maks. 16* na 10 ml osnovnega olja)

Eterično olje verbene zaradi svojega svežega citrusno sladkega vonja osveži, izboljša razpoloženje in prav tako prekrije neprijetne vonjave v stanovanju. V naravnih izdelkih je verbena primerna za nego mastne in aknaste kože. Koristna tudi kot repelent.

V mešanicah se dobro ujema z: Amyris, Bor, Bazilika, Bergamotka, Janež, Geranija, Ilang-Ilang, Limona, Rožmarin, Lavanda, Vetivert, Čajevec …

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Volumen 10 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Eterično olje VERBENA

EUR

6,90 €

0