DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Eterično olje ŽAJBELJ

Razpoložljivost: Na zalogi

8,60 €
Salvia lavandulaefolia

Podrobnosti

INCI: Salvia lavandulaefolia leaf oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*,
(*Naravna sestavina eteričnega olja)

100 % naravno eterično olje
Kakovost: Aromacert certifikat
Poreklo: Španija
Botanično ime: Salvia lavandulaefolia
Pridobivanje: parna destilacija listov
Vonj: svež, zeliščni
Intenziteta vonja: visoka
Nota: visoka
Maksimalna priporočena koncentracija RIFM: 8% (1* do maks. 16* na 10 ml osnovnega olja)

Španski žajbelj ne vsebuje thujona zato je varen za uporabo. V naravnih izdelkih se priporoča za nego občutljive kože pri kožnih obolenjih. Posnema delovanje estrogena, zato je priporočljiv tudi v obdobju menopavze. Zelo učinkovit je v celulitnih pripravkih.

V mešanicah se dobro ujema z: Bergamotka, Citronela, Cedra, Muškatna kadulja, Geranija, Mirta, Brin, Lavanda, Limona, Pomaranča …

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Volumen 10 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Eterično olje ŽAJBELJ

EUR

8,60 €

0