DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. Osebni prevzem in možnost preizkusa naših domačih izdelkov. Toplo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Mini lonček EKSOTIK 6ml

Razpoložljivost: Na zalogi

1,50 €
Elegantna mini posodica za v vsako žensko torbico.

Podrobnosti

Elegantna in nadvse lična posodica za shranjevanje naravnih aromakozmetičnih pripravkov. Posodica je izjemno kakovostna, omogoča enostavno polnjenje, predvsem pa jo lahko uporabite večkrat.
Nekaj idej za vsebino:
- balzami za ustnice
- kreme za okoli oči
- dragocene kreme
- kreme za nego nohtov in obnohtne kožice
- trdi parfumi
- korektorji...

Neto količina: 6ml
Višina: 4cm, premer: 3,5cm

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Mini lonček EKSOTIK 6ml

EUR

1,50 €

0