Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Smilj cvet

Razpoložljivost: Na zalogi

6,00 €
Naravno sušeni ekološki cvetovi peščenega smilja (immortelle).

Podrobnosti

Naravno sušeni ekološki cvetovi smilja (immortelle).

Priprava:
Cvetove lahko uporabite za pripravo smiljevega oljnega izvlečka oziroma macerata. V 450g kozarec napolnite cvetove smila in prelijte z izbranim hladno stisnjenim, nerafiniranim oljem. Kozarec postavite na senčno mesto in na sobno temperaturo. Kozarec na vsake dva do tri dni pretresite. Po enem mesecu olje precedite in uporabite za nego kože oziroma za izdelavo smiljevih kozmetičnih izdelkov.

Uporaba:
Bogat oljni izvleček smilja uporabljamo za nego zrele kože, saj spodbuja sintezo kolagena in zmanjšuje vidne znake staranja kože. Olje lahko uporabimo tudi pri različnih težavah s kožo (strije, alergije, kožni izpuščaji, luskavica, dermatitis) in je odlična naravna zaščita proti komarjem.

Dodatne informacije

Sestavine Helichrysum arenarium flowers
Teža 25 g
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Smilj cvet

EUR

6,00 €

0