DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru. OSEBNI PREVZEM NE BO MOGOČ V MESECU FEBRUARJU 2020. Ekipa EMMA

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Zeliščni sirup TIMIJAN - ŽAJBELJ

Razpoložljivost: Na zalogi

5,50 €
Sirup za blaženje kašlja.

Podrobnosti

Zeliščni sirup TIMIJAN - ŽAJBELJ je namenjen uporabi pri kašlju, ki spremlja vnetja zgornjih dihalnih poti ob prehladnih obolenjih. Gre za tradicionalni pripravek rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih ljudskih izkušenj. Sirup vsebuje izvleček iz zeli vrtne materine dušice (vrtnega timijana) in žajblja. Zeli vsebujeta eterična olja in druge učinkovine, ki delujejo protibakterijsko, pomirjajo krče v dihalnih poteh in blažijo kašelj.

UPORABA:
Dvakrat dnevno pred obrokom vzemite eno jedilno žlico (5g). Otroci do tretjega leta dvakrat dnevno po eno čajno žličko (2,5g). Pred uporabo vsebino pretresite. Hraniti v temnem in hladnem prostoru. Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v roku enega meseca.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Sestavine: sladkor, voda, ekstrakt timijana, ekstrakt žajblja, tinktura timijana, citronka.
Volumen 100 ml

Zeliščni sirup TIMIJAN - ŽAJBELJ

EUR

5,50 €

0