DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, na naslovu Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad, tel: 041/721-528. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Leseni servirni pladenj TRIGLAV

Razpoložljivost: Na zalogi

40,00 €
Eleganten servirni pladenj za vrhunsko kulinarično pogostitev.

Podrobnosti

Unikatni kos masivnega slovenskega lesa, ustvarjalni navdih, pridna roka in ostra žaga so se združili in nastal je ta čudoviti kuhinjski servirni pladenj. Pladenj obrnite na ročaja in na deski narežite vaše dobrote. Nato pladenj obrnite, obložite z dobrotami in postrezite gostom.

IZVIREN SLOVENSKI IZDELEK:
- Vrsta lesa: OREH
- Okvirna dimenzija: 50cm x 20cm (dolžina x širina)
- Gladek svetleč premaz
- Odličen za vsakodnevno uporabo
- Ročno obdelan, zbrušen in zaključen

Navodila za vzdrževanje:
- Lesene kuhinjske izdelke vsaj dvakrat letno namažite z lanenim ali mineralnim oljem. S tem preprečite, da bi se les popolnoma izsušil, poleg tega pa mu povrnete meden sijaj. Po potrebi lahko postopek maziljenja ponovite tudi večkrat. 
- Lesenih izdelkov ne pomivajte v pomivalnem stroju in ne pustite, da stojijo v vodi. 
- Lesene izdelke pomijte z blagim praškom za posodo in vodo ter obrišite s suho krpo.
- Ob neprijetnem vonju lesenih kuhinjskih izdelkov, si pripravite čistilo iz jedilne žlice sode bikarbone, 6 kapljic eteričnega olja limone (ali limoninega soka) in malo vode. Dobljeno gosto zmes dodajte na gobico in dobro očistite celotno površino. Splaknite z vodo in dobro osušite.

Tehnično navodilo:
Delovanje masivnega lesa (krčenje in raztezanje ob spremenjeni klimi) je naravni pojav in temu se ne da izogniti. Les je pred obdelavo že posušen (naravno ali v sušilnici). Kljub temu pa lahko ob neugodni zračni klimi še vedno deluje. Da bi se temu čim bolj izognili, je potrebno lesene izdelke hraniti v zaprtih prostorih, ne preblizu izvora toplote in na normalni zračni klimi:
- relativna vlaga: 55 - 75%
- temperatura: 18 - 22oC

Opomba: Leseni pladenj je ročno izdelan unikaten izdelek, zaradi tega se izdelki med seboj razlikujejo po barvni strukturi lesa in tudi dimenzije so okvirne. V kolikor želite sami izbrati izdelek vas vabimo, da se oglasite v naši delavnici (Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad).

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vrsta lesa: slovenski oreh.

Leseni servirni pladenj TRIGLAV

EUR

40,00 €

0