#EMMAostajaDOMA#   in vam podarja 10% popust na vsa naravna mila EMMA. Izdelke redno pošiljamo na vaš dom, osebni prevzem pa do nadaljnjega ni mogoč. Ostanite zdravi ;-).

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Mavrična marmelada VRTNICA, velika

Razpoložljivost: Na zalogi

4,00 €
Božanska marmelada z vrtnico, kraljico vseh cvetlic.

Podrobnosti

Morda pa je med vsemi najpomembnejša ena sama: vrtnica s svojimi žametnimi cvetnimi lističi in omamnim vonjem - VRTNICA, ki je simbol ljubezni.

Mavrično marmelado VRTNICA kuhamo izključno iz lastnih ročno nabranih neškropljenih vrtnic. Sadje naberemo na domačem vrtu ali kupimo pri lokalnem slovenskem kmetu. Marmelado odlikuje visok delež vrtnic, katerih okus vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. Privoščite si jo kot dobro stran kruha ali pa jo dodajte na vašo najljubšo sladico. Marmelada z VRTNICO je lahko tudi odlično darilo za izbrano žensko. Dodajte Naravno milo VRTNICA - ROŽNI LES in presenečenje bo popolno.

100% domača mavrična marmelada
BREZ dodanih arom
BREZ ojačevalcev okusa
BREZ ostalih umetnih dodatkov.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Marmelada VRTNICA - JAGODA:
Sestavine: jagode, želirni sladkor - 40% (sladkor, citronska kislina, jabolčni pektin, rastlinsko olje), cvetovi vrtnic. BREZ KONZERVANSOV!

Marmelada VRTNICA - MALINA:
Sestavine: maline, želirni sladkor - 40% (sladkor, citronska kislina, jabolčni pektin, rastlinsko olje), cvetovi vrtnic. BREZ KONZERVANSOV!

Marmelada VRTNICA - MEŠANO SADJE:
Sestavine: maline, ribez, robide, breskve, želirni sladkor - 40% (sladkor, citronska kislina, jabolčni pektin, rastlinsko olje), cvetovi vrtnic. BREZ KONZERVANSOV!

Opomba: pri marmeladI VRTNICA - MEŠANO SADJE je možno odstopanje pri izbranem sadju, ki je odvisno od letine in količine domačega pridelka. Poslali vam bomo izdelek, ki je trenutno na zalogi (vrtnica mešana z jagodo, malino ali mešanim sadjem).
Volumen 100 ml

Kupci tega izdelka so izbirali tudi med

Mavrična marmelada VRTNICA, velika

EUR

4,00 €

0