DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Strošek poštnine

POŠTNINA ŽE OD 2,90€ DALJE IN POVSEM BREZPLAČNA POŠTNINA PRI NAKUPU NAD 99€.

 

Stroški pakiranja in dostave so sledeči (velja za področje Slovenije):

Zanesljiva dostava pošiljk EMMA

Znesek naročila:

Strošek dostave in pakiranja:

do 49,00 EUR

4,90 EUR

od 49,01 EUR do 79,00 EUR

3,90 EUR

od 79,01 EUR do 99,00 EUR

2,90 EUR

od 99,01 EUR naprej

BREZPLAČNO

Ko vam kurir dostavne službe dostavi pošiljko, mu lahko plačate z gotovino ali bančno kartico, v kolikor ste izbrali način plačila z gotovino ob prevzemu (dodatno se plača tudi provizija dostavni službi za storitev plačila po povzetju, v višini okoli 1,2€). Za višino provizije pri plačilu z bančnim nakazilom, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.

V primeru, da ob dostavi na izbran naslov, ne boste dosegljivi, bo naša dostavna služba paket pustila v najbližji paketni trgovini (ali pošti), v kateri paket lahko prevzamete sami, osebno (poštno ležeče). Seznam paketnih trgovin (Parcel Shop) najdete s klikom TUKAJ, seznam poštnih poslovalnic pa s klikom TUKAJ.

OSEBNI PREVZEM

Vsak četrtek med 10. in 18. uro lahko osebno prevzamete naročene izdelke v našem razstavnem prostoru (lokacija>>>). Pri nas lahko izdelke tudi preizkusite in se z nami posvetujete. Surovine za izdelavo kozmetike in embalažo je obvezno potrebno predhodno naročiti preko spletne trgovine, e-pošte ali sms sporočila. Veseli bomo vašega obiska ;-).