DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si. Lepo vabljeni!

 

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Vtisi iz delavnic

Spoštovani! Naj se vam najprej lepo zahvalim za čudovito delavnico. Moram priznati, da sem bila pozitivno navdušena in presenečena nad znanjem in nad vašim navdušenjem - le to znanje deliti z nami. Vidi se, da delate to s srcem in da vam ni problem nam laikom pomagati, da se naučimo kaj novega. Delavnica je bila odlična in na preprost način predstavljene stvari za katere sem do sedaj mislila, da so zakomplicirane:). Res hvala in se še vidimo kaj - pridem še po več znanja k vam:)."

Anita, Naravna kozmetika iz domačega lonca 

 

"Hvala vam za zelo lep večer in vse informacije, ki ste jih delili z nami v delavnici "Naravna kozmetika iz domačega lonca". Čisto sem navdušena nad vsem, kar ste predstavili. Komaj sem čakala, da grem v gozd in na travnik pogledat za rožami in zelišči. Prepričana sem, da bo večer z vami, spremenil moje življenje in veselim se ga." 

Rozalija, Naravna kozmetika iz domačega lonca

 

"Pozdravljeni, rada bi se zahvalila za včerajšnjo zelo prijetno delavnico, na kateri sem dobila veliko koristnih informacij. Že takoj sem si privoščila mangov mousse za telo in kremo za obraz in moja koža je bila prav zadovoljna : )."

Helena, Kreme-losjoni-masla

 

 "Spoštovani vsi skupaj, hvala vam za poučno delavnico in številne nasvete. Bilo je čudovito, dišeče in seveda 100% tako kot mora biti - naravno. :)"

Maja, Naravna kozmetika iz domačega lonca

 

Spoštovana! Še enkrat se vam moram zahvaliti za včerajšnji čudovit popoldan in večer. Sama sem si napolnila dušo, tako da se mi je še ponoči sanjalo, da sem še vedno na vaši delavnici in da sem na njej zaradi utrujenosti zaspala in se ustrašila, kaj sem zamudila pri predavanju. Zvečer, prav do enih zjutraj, zaradi vseh novih inforamcij nisem mogla zaspati. Danes sem v službi navdušila kolegice. Zelo sem bila prijetno presenečena, da ste nam podali prav vse informacije tako glede izdelave krem in pasti, kot tudi glede ponudnikov snovi in embalaž. V današnjem svetu je žal tako, da ljudje svoje znanje še kako radi skrivajo. Pri vas ni tako in za to se vam zahvaljujem, da znanje in še kako dobrodošle nasvete delite. Če boste imeli delavnico pridobivanja eteričnih olj v jeseni, mi prosim sporočite. Hvala vam in hvaležna bom še za kakšne nove informacije.

Mojca, Kreme-losjoni-masla

 

"Pozdravljeni! Najprej se najlepše zahvaljujem za včerajšnjo delavnico, na kateri sem dobila veliko koristnih informacij. Predstavitev je bila zanimiva, izčrpna in komaj čakam, da preizkusim vse izdelke. Danes že načrtujem, s katerimi zelišči bom začela ustvarjanje. Ker bi rada čimprej začela izdelovati kozmetiko za lastno uporabo, me zanima, če je še kakšno prosto mesto tudi za delavnico "Naravno do lepe kože: kreme, losjoni in masla", ki bo 10. maja 2016."

Helena, Naravna kozmetika iz domačega lonca

 

"Četrtkova delavnica šamponi-balzami-serumi je bila odlična. Vzorčke doma že testiramo in kot je bilo pri ostalih izdelkih, smo tudi tokrat navdušeni. Mislim, da bom kmalu morala nabaviti sestavine za ponovno izdelavo doma. To je bila že četrta delavnica v organizaciji vašega podjetja, ki sem jo obiskala in res vas moram pohvaliti. Vse kar sem se naučila pri vas je izjemno uporabno, predvsem pa predstavljeno tako, da doma nimam težav z izdelavo. Všeč mi je ker ste zelo strokovni, predvsem pa stvarni."

Barbara, Šamponi-balzami-serumi

 

"Včerajšnja delavnica je bila enkratna; res sta obe zakladnici znanja. Hvala še enkrat in zagotovo se še srečamo."

Marjana, Kreme-losjoni-masla

 

"Pozdravljeni, zelo sem bila zadovoljna z delavnico izdelovanja šamponov! Prijetno toplo vzdušje, kjer se lahko vsako stvar vpraša. Jasne in dobre informacije. Škoda, da nimate spletne trgovine, kjer bi lahko nabavili vse kvalitetne sestavine za ustvarjanje (mogoče en majhen namig za to). To je bila že moja druga delavnica pri vas in bom z veseljem še prišla, da nadgradim svoje znanje. Želim vam še veliko uspehov, pa saj to ni problem, saj ste tako prijetni in profesionalni."

Darka, Šamponi-balzami-serumi

 

"Zelo sem vesela nove delavnice izdelovanja šamponov in spet novega ustvarjanja, ker jaz brez krem in mil z vaše delavnice ne morem več, zato se prijavljam na prvi razpisan termin."

Nataša

 

Z velikim veseljem sem prebrala o vaši novi delavnici in se tudi prijavljam na prvi termin. Naj vam še povem, da z velikim navdušenjem ustvarjam kreme, mila, pralni prašek...in širim pozitivno vest. Zagotovo ne bom imela miru, dokler ne obiščem vseh vaših delavnic. Še enkrat hvala za vse vaše nasvete, za prečudovite delavnice in predvsem za prijaznost! Se veselim, da se zopet vidimo!

Mira, Kreme, losjoni, masla - Naravna trda in tekoča mila 

 

"Malo pozno, ampak vseeno... Rada bi se vam zahvalila za izjemno čudovito vzdušje na delavnici izdelave mil po hladnem postopku, ki sem jo obiskala v ponedeljek. Včeraj zvečer sem končno, prvič, po vašem receptu naredila sivkino milo in ob delu uživala. Upam, da mi uspe. Nestrpna že, kako bo izpadlo. Zagotovo se še vidimo!"

Bojana, Naravna trda mila


"V preteklem letu sem obiskala kar nekaj delavnic za izdelavo kozmetike in mil. Dobro, da tako hitro govorite in razmišljate, da lahko predate toliko informacij v času parih ur. Zagotovo pri vas človek dobi največ informacij in znanja za prispevek, ki ga plača."

Meta, Oblikovanje unikatnih sveč, Trda mila, Tekoča mila, Kozmetika iz domačega lonca, Kreme-losjoni-masla

 

"Na delavnici mi je bilo zelo prijetno, izvedela sem marsikaj novega. Hvala za posredovane informacije in trud, ki sta ga vložili v pripravo in izvedbo delavnice ter za ves material, s katerim smo lahko razvajale brbončice. Res mi je bilo v užitek. Želim vam vse dobro, pa še kdaj na snidenje." 

Simona, Kreme, losjoni in masla

 

"Rada bi se vam zahvalila za čudovite urice, ki sem jih preživela na vaših delavnicah. Z vami bi se lahko pogovarjala, črpala vaše informacije in nasvete...mislim da bi bilo vse prekratko. Res mi je bilo lepo, v užitek in nekaj za mojo dušo, res hvala!!"

Mira, Naravna trda mila

 

"Vaše delavnice so mi zelo všeč. O zeliščih vem veliko, septembra sem pridobila certifikat NPK zeliščarka, zato si želim to znanje nadgraditi. Vaše delavnice so kot nalašč za to. Včeraj sem naredila kremo za roke, ki mi je super uspela. Odlično mi je uspelo tudi tekoče milo. Če bom rabila kakšno pomoč, se bom z veseljem obrnila na vas. Hvala za vse koristne nasvete in lepo pripravljene delavnice."

Tončka, Tekoča mila, Kreme-losjoni-masla

 

"Hvala za prijeten petkov večer. Škoda, bil je veliko prekratek za tako bogato temo. Dali ste nam veliko koristnih nasvetov. Vaša delavnica in verjetno tudi vse ostale, ki ste jih že izvedli, je kvalitetna in živa, ker to kar učite tudi živite. To pa je neprecenjlivo! Še enkrat hvala."

Diana, Kreme, losjoni in masla

 

"Hvala vam za tako zanimivo, pestro in izčrpno delavnico. Bila sem zares navdušena. Že v nedeljo sva s hčero izdelali kremo proti mozoljem, ki nama je super uspela in hčeka se že veselo maže. Upam, da se še kdaj vidimo."

Joži, Kreme, losjoni in masla

 

"Pred časom sem se udeležila vaše delavnice Naravno do lepe kože: kreme, losjoni in masla, in bila navdušena nad predstavljenim. Sedaj sem postala zaprisežena uporabnica naravne kozmetike in uspela prenesti to tudi na svoje bližnje, za katere pridno ustvarjam"

Simona, Naravno do lepe kože

 

"Hvala za prijeten večer v ponedeljek. Na delavnici je bilo res nepozabno,zanimivo in hvala za vse znanje in informacije."

Vida, Izdelovanje naravnih rastlinskih mil

  

"Najprej se vam zahvaljujem za včerajšnjo prijetno delavnico. Pravzaprav sem še bolj navdušena nad uporabnostjo rastlin in narave okoli nas, s katero bi morali živeti v sozvočju, zato tudi marsikaj izdelam-pridelam sama."

Katarina, Naravna kozmetika iz domačega lonca

 

"Hvala za vse. Za prijetno druženje in dobre nasvete :)"

Suzana, Izdelovanje naravnih rastlinskih mil

 

"Spoštovana! Kar dih mi je vzelo, ko sem po prihodu domov odprla vrečko in ven vzela podarjene male škatlice z zeliščnimi mazili. Najlepša hvala! To se nam v letih čez 70 ne dogaja več. Bila sem na vajinem predavanju v Gozdu Martuljku. Zanimivo, poučno, zdravo in predvsem povedano na razumljiv način. Bodita uspešna še naprej in lepo vaju pozdravljam."

Lili, Izdelavna naravne kozmetike