Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Naravna aromatična svečka SIVKA

Razpoložljivost: Na zalogi

5,50 €
Nežen vonj blage sivke za sprostitev in pomiritev.

Podrobnosti

Aromatična svečka SIVKA je popolnoma naravna in neverjetno dišeča sveča. Uporabljamo jo za sprostitev, pomiritev, za lepo razpoloženje, čudovito vzdušje ali pa kar tako, ker si to zaželimo. Svečka je izdelana izključno iz naravnega sojinega voska in odišavljena le s 100% naravnim eteričnim oljem prave sivke.
Čas gorenja: 6 - 8 ur.

100% naravna dišeča svečka
BREZ parafinskega voska
BREZ sintetičnih parfumov ali arom
BREZ sintetičnih barvil

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine 100% NARAVNI VOSEK: sojin
100% NARAVNA ETERIČNA OLJA: sivka (Lavandula Angustifolia)
Volumen 50 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Naravna aromatična svečka SIVKA

EUR

5,50 €

0