DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, na naslovu Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad, tel: 041/721-528. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Aroma ploščica DREVO ŽIVLJENJA

Razpoložljivost: Na zalogi

6,00 €
Aroma ploščica DREVO ŽIVLJENJA na aromatičen način povezuje našo preteklost, sedanjost in upe za prihodnost.

Podrobnosti

Aroma ploščica DREVO ŽIVLJENJA je izdelana iz sLOVEnskega bukovega lesa in jo uporabljamo za kapanje eteričnih olj na les. Aroma ploščica ni predhodno nadišavljena, zato si lahko sami izberete vonj, ki vam ustreza.

UPORABA:
- v avtomobilu namesto sintetičnih dišavnih izdelkov, 
- na pisalni mizi (poleg računalnika), 
- kot nakit, 
- kot dekoracija za našo torbico.

POMEN SIMBOLA:
Drevo je samo po sebi simbol življenja, drevo življenja pa povezuje vse oblike stvarjenja. Povezuje tri sfere: podzemlje z razvejanimi, v globino segajočimi koreninami; površino zemlje z deblom in spodnjimi vejami; ter “nadzemlje”, višave, v katere prodirajo veje. Simbolično povezuje nebo in zemljo. Drevo življenja nam pripoveduje stare zgodbe o naših skupnih koreninah, ki nas povezujejo s preteklostjo. Drevo življenja prikazuje naše borbe in naše želje, da bi dosegli nebo.

UPORABA:
Na aroma ploščico nakapate izbrano eterično olje in pustite, da se eterično olje vpije v les. Les bo oddajal prijeten vonj v prostor. Postopek ponavljajte po potrebi in uživajte v lepem pogledu in naravnih aromah.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vrsta lesa: bukev.
Dimenzija: premer: 5,4 cm, debelina: 3mm.
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Aroma ploščica DREVO ŽIVLJENJA

EUR

6,00 €

0