DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

KAKO DO NAS?

Naravna darila EMMA

V kolikor ste se odločili za osebni prevzem izbranih izdelkov oziroma ste se odločili za udeležbo na naši ustvarjalni delavnici, potem vam bo v pomoč spodnji zemljevid. Osebni prevzem izdelkov v našem razstavnem prostoru v Ljubljani je možen ob četrtkih od 10. do​ 18. ure​!

*Kako do nas (z avtom):* če pridete iz obvoznice izberite izvoz Bežigrad. Zavijte v smer proti Črnučam. Vozite se cca. 1,5 km, ko se štiripasovnica zoža v dvopasovnico. Spustite se po klančku navzdol in na desni strani boste videli gostilno/hotel Florjančkov hram. Takoj za gostilno (na samoforju) zavijte desno in prevozite 3 talne grbine. Še cca. 50m naravnost in na desni strani je razstavni prostor Naravnih daril EMMA, Mala vas 29 (manjša bela hiška z zeleno reklamno tablo).

*Kako do nas (z avtobusom ljubljanskega potniškega prometa):* Izstopite na avtobusni postaji Ruski car (LPP št.: 6, 8, 11 ali 14 (postaja na Čerinovi ulici)) in nadaljujte pot vzdolž Dunajske ceste v smeri proti Črnučam. Hodite cca. 200m in na desni strani boste videli stopnice, ki vodijo dol. Pojdite po stopnicah in nato še cca. 100m do ulice Mala vas (pravokotno ležeča ulica glede na Ulico bratov Jakopičev po kateri boste prišli). Zavijte desno in prva hiša je razstavni prostor Naravnih daril EMMA, Mala vas 29 (manjša bela hiška z zeleno reklamno tablo).

Stranke, ki pridejo k nam, ponavadi rečejo: "Ja vas se pa res ne da zgrešiti."