#EMMAostajaDOMA#   in vam podarja 10% popust na vsa naravna mila EMMA. Izdelke redno pošiljamo na vaš dom, osebni prevzem pa do nadaljnjega ni mogoč. Ostanite zdravi ;-).

NARAVNO, KAKOVOSTNO, SLOVENSKO       Izdelke "Naravna darila EMMA" pridelujemo, oblikujemo in izdelujemo sami - od začetka do konca. Izdelke odlikuje ročna izdelava, svežina, kakovost in slovensko znanje.
Prepričani smo, da boste z izbranimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, nam ga lahko v 14 dneh od prejema nerabljenega in neodprtega vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@naravna-darila.si.
Vsak delovni dan (ponedeljek-petek, 9h-17h) nas lahko pokličete na 01/568-65-15 ali 041/721-528, za nasvet, mnenje ali pomoč. Lahko pa nam pošljete tudi e-pošto na info@naravna-darila.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

NARAVNA DARILA EMMA – z vami že od leta 2010

Smo slovensko družinsko podjetje predano ročni izdelavi:

- NARAVNIH IZDELKOV ZA NEGO KOŽE,

- DOMAČIH GURMANSKIH DOBROT in

- PRISTNIH IZDELKOV SLOVENSKE OBRTI.

 

Izdelujemo in pridelujemo sami – od začetka do konca – od semena do pridelka - od zeliščnega izvlečka do kozmetičnega izdelka - od naše družine za vas in vašo družino.

Ker se zavedamo, da je vsak končni izdelek kakovosten samo toliko, kot so kakovostne sestavine, vselej izbiramo le najboljše.  Prisegamo na lastno pridelavo in predelavo, na organski izvor, na trajnostno proizvodnjo, na pravično trgovino in na pošten korekten odnos.

Vse naše ideje in recepture so ustvarjene, spisane ter ročno izdelane v naši delavnici, v najlepšem mestu na svetu, Ljubljani. Za vsak izdelek nadzorujemo in izvajamo celoten proces, z namenom da vselej ponudimo le najboljše.

Poskusite katerega izmed naših izdelkov ali pa se opogumite in se nam pridružite na poti pridobivanja novih veščin. Že od leta 2010 izvajamo različne izobraževalne in ustvarjalne delavnice. Na delavnicah združujemo moč zdravilnih zelišč z ročnimi spretnostmi in dovršenimi recepturami. Pridružite se nam in popeljali vas bomo iz napornega vsakdanjika v čudoviti svet aromaterapije, zeliščarstva in ročnega izdelovanja naravne kozmetike.

Ekipa Naravna darila EMMA