DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

NARAVNA DARILA EMMA – z vami že od leta 2010

Smo slovensko družinsko podjetje predano ročni izdelavi:

- NARAVNIH IZDELKOV ZA NEGO KOŽE,

- DOMAČIH GURMANSKIH DOBROT in

- PRISTNIH IZDELKOV SLOVENSKE OBRTI.

 

Izdelujemo in pridelujemo sami – od začetka do konca – od semena do pridelka - od zeliščnega izvlečka do kozmetičnega izdelka - od naše družine za vas in vašo družino.

Ker se zavedamo, da je vsak končni izdelek kakovosten samo toliko, kot so kakovostne sestavine, vselej izbiramo le najboljše.  Prisegamo na lastno pridelavo in predelavo, na organski izvor, na trajnostno proizvodnjo, na pravično trgovino in na pošten korekten odnos.

Vse naše ideje in recepture so ustvarjene, spisane ter ročno izdelane v naši delavnici, v najlepšem mestu na svetu, Ljubljani. Za vsak izdelek nadzorujemo in izvajamo celoten proces, z namenom da vselej ponudimo le najboljše.

Poskusite katerega izmed naših izdelkov ali pa se opogumite in se nam pridružite na poti pridobivanja novih veščin. Že od leta 2010 izvajamo različne izobraževalne in ustvarjalne delavnice. Na delavnicah združujemo moč zdravilnih zelišč z ročnimi spretnostmi in dovršenimi recepturami. Pridružite se nam in popeljali vas bomo iz napornega vsakdanjika v čudoviti svet aromaterapije, zeliščarstva in ročnega izdelovanja naravne kozmetike.

Ekipa Naravna darila EMMA