DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si. Lepo vabljeni!

 

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Domači mavrični čaj EMMA, 40g

Razpoložljivost: Na zalogi

7,00 €
Mešanica domačega čaja za vsakodnevno razvajanje celotne družine.

Podrobnosti

Za vsako bolezen rož'ca raste, pravi ljudska modrost, zakoreninjena globoko tudi v našo družino. Nabiranje zelišč po hribih in travnikih in znanje o njihovih učinkovinah in koristnih lastnostih se pri nas prenaša z roda v rod. In tako smo za vas pripravili pravi slovenski domači mavrični čaj EMMA. Gre za povsem naravno mešanico zelišč in plodov, ki smo jih ročno nabrali na domačem vrtu, travniku ali v gozdu. Vsako dodano sestavino smo skrbno ročno očistili, posušili in združili v nežno aromatično mešanico domačega zeliščnega čaja.

Domači mavrični čaj EMMA je primeren za vsakodnevno pitje čaja za vso družino in prijatelje. Sestavljen je iz prijetno aromatičnih zelišč, zato je čudovit kot osvežujoč hladen napitek, ki pomiri in osveži. Topel mavrični čaj EMMA pa zaradi vsebovanih zelišč ugodno deluje tudi pri prehladnih obolenjih.

Čajna mešanica je več kot primerna za obdaritev, saj ni le lična, temveč nas bo s svojim okusom in nežnim vonjem vrnila nazaj v domačo kuhinjo, kjer je vedno dišalo po domačem babičinem čaju.

100% domači zeliščni čaj
BREZ dodanih arom
BREZ ojačevalcev okusa
BREZ ostalih umetnih dodatkov

UPORABA:
2 žlički (3g) mavričnega čaja EMMA prelijte z 2 dcl vrele vode. Pustite stati 10 minut in precedite ter po želji sladkajte. Čaj hranite v temnem prostoru in v dobro zaprti vrečki.

Opomba: Sestava zeliščnega čaja se lahko v manjši meri prilagaja, vendar pa se osnovne lastnosti čajne mešanice ohranjajo. V čaju lahko brez skrbi uživajo tudi otroci. 

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine

Sestavine: melisa, kopriva, meta, bezeg, lipovi cvetovi, listi maline, listi robide, timijan, vrtnica, ognjič, šipkovi plodovi, plavica, cvetovi sivke, cvetovi trobentice, kamilica.

Teža 40 g

Domači mavrični čaj EMMA, 40g

EUR

7,00 €

0