DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, na naslovu Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad, tel: 041/721-528. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Lesena smreka

Razpoložljivost: Na zalogi

35,00 €
V sožitju z naravo in odgovornostjo do okolja je lesena smrečica trajna in tudi ta ne odvrže iglic.

Podrobnosti

Lesena smrečica, je nastala z namenom, da se izognemo uporabi plastičnih smrečic. V sožitju z naravo in odgovornostjo do okolja je lesena smrečica trajna in tudi ta ne odvrže iglic. Smrečico odlikuje preprosta, edinstvena, inovativna in moderna oblika. Odlična je kot dodatek za pisalno mizo, manjše poslovne in bivalne prostore.

Leseno smrečico lahko okrasimo po lastnem okusu in željah in se predamo trenutnemu navdihu ali prostoru, ki nas obkroža. 

Smrečica bo prehajala iz generacije v generacijo. V celoti je izdelana iz vrhunskega slovenskega lesa, brez kovinskih ali plastičnih delov. Zasnovana je za večkratno uporabo, tako da jo boste lahko vsako leto znova občudovali. Smrečica se popolnoma zloži (kot list) in tako v shrambi zavzame zelo malo prostora.

- Vrsta lesa: OREH
- Okvirna dimenzija: višina: 41 cm, širina: 17 cm
- Gladek matiran premaz
- Ročno obdelana, zbrušena in estetsko zaključena


Opomba: Leseni izdelek je ročno izdelan unikaten izdelek, zaradi tega se izdelki med seboj razlikujejo po barvni strukturi lesa in tudi dimenzije so okvirne. V kolikor želite sami izbrati izdelek vas vabimo, da se oglasite v naši delavnici (Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad).

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Vrsta lesa: SLOVENSKI OREH

Kupci tega izdelka so izbirali tudi med

Lesena smreka

EUR

35,00 €

0