DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

STOP KLOPOM IN KOMARJEM-repelent 200 ml

Razpoložljivost: Na zalogi

14,00 €
Repelentno pršilo s takojšnjo do 8-urno zaščito. Na vodni osnovi s 100 % naravnimi eteričnimi olji in aloe vero. Za vso družino (dojenčki 6m+) in za varno preživljanje časa na prostem.

Podrobnosti

Repelentno pršilo STOP KLOPOM IN KOMARJEM je izdelano iz 100 % naravnih eteričnih olj zelišč, ki dokazano odganjajo klope in komarje. Aromatični osnovi smo dodali aloe vero, hidrolat sivke in rastlinski glicerin, ki delujejo vlažilno in pomirjujoče. Repelentno pršilo nudi izjemno učinkovito, takojšnjo in dolgotrajno zaščito za varno preživljanje časa na prostem. Zeliščno pršilo ima opravljene teste učinkovitosti, ki potrjujejo dolgotrajno zaščito pred klopi, ki prenašajo limsko boreliozo in klopni meningoencefalitis in komarji, ki prenašajo malarijo, virus zika in mrzlico denga. Pršilo je bilo na podlagi testov učinkovitosti uspešno registrirano kot slovenski biocidni proizvod na Uradu Republike Slovenije za kemikalije.

Učinkovitost proti klopom (do 5,5 ur)učinkovitost proti komarjem, mušicam, muham in naglavnim ušem (do 8 ur). 


Repelentno pršilo je izdelano na vodno alkoholni osnovi zato kože in oblačil ne masti, se hitro vpije in ne pušča madežev. Je 100 % rastlinskega izvora in tako primeren tudi za vegane. Pršilo ima prijeten svež vonj po limonski travi in limonskemu evkaliptu.

NAVODILA ZA UPORABO: Pršilo enakomerno popršite po izpostavljenih delih kože in oblačilih. Dodatno pogladite z dlanmi po koži, da pršilo nanesete na prav vse predele kože, ki niso prekriti z oblačili. Zaščita je takojšnja! Popršite celotno telo in nanos ponovite na 5,5 - 8 ur. Ne pršite po očeh, ustih, sluznici, ranah in razdraženi koži. Popršite lahko tudi po obrazu, laseh in lasišču, le zaprite oči in ustnice. Odrasli nanesejo pršilo na otroke, izogibajoč se rokam. Primerno za otroke po dopolnjenem 6. mesecu starosti. 

Ne vsebuje kemikalij ikaridin in dietiltoluamid (DEET)!

NAMIG: Uporabite repelentno pršilo skupaj z aromatično dišečo svečko KOMARČEK (limonska trava) .- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Sestavine/Ingredients: Eucalyptus citriodora oil* (olje limonskega evkalipta), aqua (voda), alcohol, lavandula angustifolia flower water (hidrolat sivke), glycerin (rastlinski glicerin), aloe barbadensis leaf extract (aloe vera), cymbopogon flexuosus oil* (olje limonske trave), pelargonium graveolens oil* (olje geranije), cedrus atlantica oil* (olje cedre). *Naravno prisotne sestavine eteričnih olj (essential oil components): citral, citronellal, citronellol, eucalyptol, eugenol, geraniol, isoeugenol, limonene, linalool, farnesol.

POZOR! Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Uporabljati zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Hraniti ločeno od odprtega ognja — kajenje prepovedano. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: Če se slabo počutite, poiščite zdravniško pomoč.
Volumen 200 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Kupci tega izdelka so izbirali tudi med

STOP KLOPOM IN KOMARJEM-repelent 200 ml

EUR

14,00 €

0