DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si.

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Naravno zeliščno mazilo iz SMREKOVE SMOLE

Razpoložljivost: Na zalogi

9,50 €
Bolečine v hrbtenici, sklepih, mišicah, glivična obolenja kože.

* Obvezna polja

9,50 €

Podrobnosti

Naravno smrekovo mazilo EMMA je izdelano iz ročno nabrane in prečiščene slovenske smrekove smole. Smrekova smola se v tradicionalnem zdravilstvu uporablja za vrsto obolenj, kožnih poškodb, vnetij, bolečin v mišicah in sklepih. Na mesto kamor nanesemo smrekovo mazilo, le to pospeši prekrvavitev kože. Slednje podpira sposobnost obnavljanja kože, izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje. Mazilo je sestavljeno iz le petih sestavin, pa je vendar ali ravno zaradi tega izjemno učinkovito. Ima prijeten smolnat vonj, je brez konzervansov, barvil in dišav.

KDAJ UPORABLJAMO SMREKOVO MAZILO:
- Kot masažna osnova za pospešitev cirkulacije (bolečine v mišicah, išias, bolečine v hrbtenici, mišična utrujenost, vnetja vezi in sklepov, zvini in udarci).
- Pri poškodbah na koži in vnetjih (rane, odrgnine, turi, herpes, piki insektov, glivična obolenja).
- Lastne izkušnje kažejo, da smrekovo mazilo blaži napade suhega kašlja in boleče grlo ob prehladu. Mazilo trikrat dnevno vtirajte na predel pljuč in grla.

NAČIN UPORABE SMREKOVEGA MAZILA:
- Mazilo redno (2-3x dnevno) nanašamo na obolelo mesto in nežno vtiramo v kožo s krožnimi gibi (3- 5 minut). Kožo predhodno navlažite z vodo, hidrolatom lavande, šentjanževke ali brina. S tem pospešimo vtiranje mazila in se izognemo mastni koži po nanosu.
- Pri manjših težavah ali težavah v zgodnjem stadiju lahko občutimo izboljšjanje že v roku enega tedna. Pri dolgotrajnejših in težjih obolenjih pa je potrebno več mesecev rednega dnevnega mazanja. Bodite vztrajni.

Priporočilo: Smrekova smola lahko v redkih primerih povzroči alergično reakcijo na koži. Priporočamo, da naredite test preobčutljivosti. Mazilo predhodno nanesite na manjši del kože, da vidite ali se pojavi alergija. V primeru pojava alergične reakcije priporočamo uporabo naslednjih mazil: kamilica, gabez ali arnika-vražji krempelj (odvisno od obolenja). Za nasvet nas lahko vedno kontaktirate.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine RASTLINSKA OLJA IN MASLA: oljčno olje
DRUGA MAZILNA OSNOVA: lanolin (iz ovčje rune)
100% NARAVNA ETERIČNA OLJA: /
DRUGE AKTIVNE SESTAVINE: smrekova smola, čebelji vosek, vitamin E, limonene (naravna sestavina smrekove smole)

INCI: Olea Europaea Oil, Picea Abies Resin, Lanolin, Cera Flava, Tocopherol

Volumen: 50 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Naravno zeliščno mazilo iz SMREKOVE SMOLE

EUR

9,50 €

0