DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, ostale dni po dogovoru na 041/721-528 ali info@naravna-darila.si. Lepo vabljeni!

 

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Mila za darila - MIDI

Razpoložljivost: Na zalogi

4,50 €
Dekorativna mila za priložnostna obdarovanja.

* Obvezna polja

4,50 €

Podrobnosti

Naravna dekorativna mila so odlična ideja za priložnostna obdarovanja (poroke, novoletna darila, darila za sodelavke...). Lahko jih podarite samostojno ali jih vklopite v darilni paket.

1 kos = 40g (okvirna dimenzija: 55mm x 75mm x 11mm (širina x višina x debelina)).

 

O NARAVNIH MILIH EMMA:

Naravna mila EMMA ne vsebujejo živalskih maščob, parafinov, vazelina, umetnih penilcev, barvil, dišav in tudi ne palmove maščobe (palmovega olja), ki jo sicer uporablja velika večina, žal tudi domačih slovenskih proizvajalcev.

Zaradi cenenosti surovine in njene funkcije v milu in v kozmetičnih izdelkih na splošno, je palmova maščoba za proizvajalce zelo zaželjena sestavine. S tem pa proizvajalci pozabljajo na okoljski vidik in na to, da smo na zemlji samo uporabniki in ne lastniki. Zaradi konstantnega in nasilnega zasejevanja palmovih dreves, prihaja do močnega krčenja gozdov, degradacije habitata, podnebnih sprememb, mučenja živali in zlobrab avtohtonih pravic. Vsekakor ne želimo izdelovati kozmetike s to "naravno" sestavino in verjamemo, da takšnih izdelkov, vi niti ne želite uporabljati.

Opomba: Vsa naravna mila EMMA so ročno izdelana in ročno rezana. Mila vsebujejo izključno naravne sestavine in so tudi brez kemičnih stabilizatorjev. Po izdelavi mila zorijo mesec dni. Mila ob shranjevanju dodatno zorijo, s tem izgubljajo vodo/težo in pridobivajo na kakovosti. Zaradi vsega navedenega so možna odstopanja v teži, barvi in obliki končnega mila. Prosimo vas za razumevanje in ostajamo na voljo za dodatne informacije.


- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Sestavine posameznega mila boste našli pri opisu klasičnih 95g mil.
Teža 40 g
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Mila za darila - MIDI

EUR

4,50 €

0