DAN ODPRTIH VRAT: vsak četrtek med 10. in 18. uro, na naslovu Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad, tel: 041/721-528. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Več ogledov

Slovenski potpuri (Potpourri)

Razpoložljivost: Na zalogi

5,50 €
Ko dom zadiši po naravi.

Podrobnosti

100% naravni slovenski potpuri (ali potpourri) je mešanica aromatičnih zelišč, začimbnic, cvetov, žitnih klasij, posušenega sadja ali olupkov sadja, storžev in drugih dobrot narave. Potpuri smo skrbno odišavili z izbrano kombinacijo 100% naravnih eteričnih olj, ki bo poskrbela za svež in poživljaljoč vonj vašega stanovanja. Potpourri EMMA predstavlja povsem naravno dekoracijo in odlično popestritev vašega stanovanja, ki hkrati poskrbi še za prijeten vonj.

100% naravna aromatična dekoracija

BREZ sintetičnih parfumov in arom

BREZ sintetičnih barvil

 

UPORABA: Potpuri uporabljate v obstoječi prozorni škatlici (pokrov lahko odrežete) ali pa ga preložite na izbran krožnik ali v posodo. Ker je potpuri odišavljen bo oddajal prijeten naravni vonj. Ko bo vonj postal preblag, na potpuri nakapate izbrano eterično olje in narahlo premešate. Postopek ponavljate po potrebi in uživate v lepem pogledu in naravnih aromah.

OPOMBA: Izdelava potpurijev ni serijska, zato se izdelki med seboj razlikujejo. Na primer v nekaterih škatlicah je poudarek na sivki, melisi, klinčkih ali pa na vrtnicah, pelargoniji, storžih, pšenici... V kolikor želite sami izbrati potpuri, se lahko osebno oglasite v naših prostorih. Enako velja za večja naročila, kjer se lahko predhodno dogovorimo o vsebnosti potpurija in izbrani kombinaciji eteričnih olj.

- SLOVENSKI IZDELEK -

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Spol Vseeno
Tip kože Normalna

Kupci tega izdelka so izbirali tudi med

Slovenski potpuri (Potpourri)

EUR

5,50 €

0