Osebni prevzem je možen vsak četrtek med 10. in 18. uro. Lepo vabljeni!

V košarici še nimate artiklov

Znesek: 0,00 €

Cosgard (Geogard 221)

Razpoložljivost: Na zalogi

4,00 €
Učinkovit konzervans z Ecocert in BDIH certifikatom.

Podrobnosti

INCI: Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol

Cosgard je konzervans, ki ga združenji Ecocert in BDIH priznavata za uporabo v naravni in organski kozmetiki. Konzervans je učinkovit pri preprečevanju nastanka glivic, plesni in mikrobov v emulzijah in ostalih kozmetičnih pripravkih.

Cosgard je brezbarvna tekočina, topna v vodi in z blagim vonjem po mandljih. Uporabljamo ga za pripravo domačih krem, šamponov, balzamov, gelov...

Priporočena koncentracija: 0,3 do 1%

Dodatne informacije

Sestavine INCI: Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol
Volumen 10 ml
Spol Vseeno
Tip kože Za vse tipe kože

Cosgard (Geogard 221)

EUR

4,00 €

0