Tukaj je veseli december. Čas obdarovanj in pozornosti. Vedno so nam bile všeč pozornosti, ki so drugačne. Takšne, ki so s seboj pripeljale celo novo zgodbo in spoznanje. Takšne, ki so spodbudile pogovor in dejanja. Prav tako darilo je škatla BUM.

 bum-paket-naravna-darila-emma
 
 
 

MISEL. OBČUTEK. NEGA.

BUM je paket naravnih izdelkov, ki so izključno slovenskega porekla. 
 
BUM je paket, ki ga sestavljajo izdelki naše družinske blagovne znamke Naravna darila EMMA. 
 
BUM je darilni paket, ki izkazuje dobro misel. 
 
BUM je paket, ki skrbi za vašo nego in dober občutek.
 
 bum-paket-naravna-darila-emma
  bum-paket-naravna-darila-emma
 
 
 

BUM ZA VSE

Pred časom smo se srečali z Ano in Markom. Dva nadvse posebna človeka. Dva blogerja. Ona kreira BLUSH BLOG, on je najbolj kreativen PO DEŽJU. Sta drugačna, sta energična, pozitivna in imata vizijo. Iskreno vam povemo, da sta nam bila takoj všeč.

Nastali so naravni izdelki za vse! Vlažilna krema brez dodanih dišav, parafinskega olja, vazelina in drugih sintetičnih sestavin, ki se hitro vpije. Potem pa svečka z vonjem po božiču za dolge zimske večere. In glineno milo. Za čisto nego kože na obrazu, saj globinsko čisti, da lahko sveži in čisti začnete nov dan. 

 misel-občutek-nega
 
 

O NAS

Naravna darila EMMA je slovensko blagovna znamka. Že dolga leta zbiramo recepte ter raziskujemo načine, kako z uporabo naravnih sestavin pripraviti najkvalitetnejše izdelke za nego kože. V zadnjih letih se s pripravo domače kozmetike, izdelkov iz lesa in drugih izdelkov za dom ukvarjamo zelo aktivno. Zasledujemo tri pomembne cilje: naravno, slovensko in ročno izdelano. Izpod naših rok nastajajo izdelki z zgodbo. 
 
Prav te dni smo odprli spletno trgovino s svojimi naravnimi izdelki. Med pestro ponudbo pa lahko najdete tudi zavihek DARILNI PAKETI, kjer si lahko sami sestavite paketek in ga podarite dragi osebi. Idealna priložnost. 
 
 

NAPREJ ...

Ker si želimo, da bi paket naravnih izdelkov postal univerzalno darilo za vse, bi ga radi podarili tudi vam. Pa ne samo enega. Zato nas te decembrske dni spremljajte na naši facebook strani. Srečno!